آخرین وضعیت صادرات محصولات نساجی و فرش

آخرین وضعیت صادرات محصولات نساجی و فرش

آخرین وضعیت صادرات محصولات نساجی و فرش

طبق تازه‌ترین تحلیل آماری وضعیت صادرات اقلام عمده صنایع نساجی و فرش دستباف، طی ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۵ در قیاس با مدت مشابه سال قبل از آن نشان‌دهنده افزایش ۰.۷ درصدی از نظر ارزشی و ۱۳.۵ درصدی از نظر وزنی است.

همچنین در بخش نساجی کاهش تقاضای داخلی موجب رشد صادرات شده و در حوزه پوشاک رکود داخلی کاهش تولید کارگاه‌ها و نیز ناامنی بازار عراق این بخش را در نقطه‌ای نامطلوب قرار داده است. به گزارش ایسنا، بنا بر تحلیل آماری وضعیت صادرات اقلام عمده صنایع نساجی و فرش دستباف طی ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۵ عملکرد صادرات کالاهای زیرمجموعه این گروه در دوره مورد بررسی ۱۰۴۳.۱ میلیون دلار و حدود ۱۷۶.۳ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزشی ۰.۷ درصد و از نظر وزنی ۱۳.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نساجی با توجه به میزان صادرات نساجی انجام شده طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که عملکرد ارزش صادرات نساجی ۲۵۵.۳ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصول مذکور بالغ بر ۹۰.۷ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۹ درصد از نظر ارزشی و ۱۷.۸ درصد از نظر وزنی افزایش داشته است. یکی از عمده‌ترین دلایل رشد صادرات این گروه، رشد صادرات کیسه‌های پلی پروپیلن به افغانستان عراق نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده است و همچنین رکود و کاهش تقاضای داخلی باعث شده که تولیدکنندگان به مقوله صادرات روی آورند. در ضمن عرضه مواد اولیه این کارخانجات در بورس با شرایط سهل‌تری انجام پذیرفته و تولید داخلی رشد داشته است. از جمله پیشنهادات ارائه شده پیرامون رفع موانع صادرات نساجی ایران می‌توان نظارت بر قیمت فروش محصولات پتروشیمی و تامین سهمیه مواد اولیه مورد نظر واحدهای نساجی و نیز حل مسائل بین‌المللی الیاف پلی‌استر در ترکیه اشاره کرد.

پوشاک با توجه به میزان صادرات پوشاک انجام شده طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که عملکرد ارزش صادرات پوشاک بالغ بر ۴۲.۶ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصول مذکور، ۳.۶ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۴ از نظر ارزشی ۳.۸ درصد کاهش و از نظر وزنی تغییری نداشته است که بیشتر معطوف به رکود داخلی و کاهش تولید کارگاه‌ها، نیز ناامنی‌های بازار عراق می‌باشد. همچنین در مورد پیشنهادات ارائه شده پیرامون رفع موانع صادرات پوشاک می‌توان به چهار مورد جلوگیری از قاچاق پوشاک به خصوص پوشاک نامرغوب ارزان‌قیمت، برندسازی، تبلیغات پوشاک اسلامی و آموزش و توجه در زمینه صنعت مد اشاره کرد.

چرم با توجه به میزان صادرات چرم انجام شده طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که عملکرد ارزش صادرات این کالا ۵۵.۶ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصول مذکور ۷.۴ هزار تن بود که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۴ معادل ۶.۷ درصد از نظر ارزشی و ۲۱.۳ درصد از نظر وزنی افزایش داشته است. از جمله دلایل افزایش صادرات چرم می‌توان افزایش چشمگیر صادرات کراست به دلیل وجود عوارض صادراتی برای کالاهای باارزش افزوده پایین‌تر و تمایل صادرکنندگان به صادرات کالاهای باارزش افزوده بالاتر و صادرات وت بلو از نظر ارزشی کاهش و از نظر وزنی افزایش چشمگیری داشته است که علت اصلی آن کاهش نرخ پایه صادراتی وت بلوی سبک در ماه‌های اخیر را نام برد. همچنین به روز نمودن ماشین‌آلات، آموزش در جهت تولید چرم مرغوب، ورود مواد اولیه صنعت با نرخ دلار ارزان و طرح اصلاح پوست دام از جمله پیشنهادات ارائه شده از جمله رفع موانع صادرات چرم است.

کفش با توجه به میزان صادرات کفش انجام شده طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که عملکرد ارزش صادرات کفش ۸۶.۱ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصول مذکور ۱۶.۴ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۴، ۳۹.۵ درصد از نظر ارزشی کاهش و از نظر وزنی ۵۹.۱ درصد افزایش داشته اشت. در مورد پیشنهادات ارائه شده پیرامون رفع موانع صادرات کفش نیز می‌توان به افزایش بازارهای کفش به جز عراق، رفع مشکل ایجاد شده در کشور عراق از طریق انجام اقدامات بایسته در این خصوص از سوی رایزن محترم بازرگانی ایران در عراق، به روز نمودن ماشین‌آلات، ورود مواد اولیه با نرخ دلار ارزان، آموزش لازم در جهت تولید باکیفیت برای صادرات، برندسازی در صنعت کفش صادراتی و کفش حلال اشاره کرد.

فرش دستباف با توجه به میزان صادرات فرش دستباف طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که ارزش صادرات فرش دستباف ۳۱۱.۹ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصولات مذکمور ۵.۳ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۴ معادل ۲۶.۸ درصد از نظر ارزشی و از نظر وزنی ۱۰.۶ درصد افزایش داشته است. عمده‌ترین دلیل افزایش صادرات این کالا، پس از برجام صادرات فرش دستباف به مقصد ایالات متحده آمریکا صورت پذیرفته است که بازار جدیدی نسبت به سال ۱۳۹۴ می‌باشد. کمک به تبلیغات فرش ایرانی، جلوگیری از خروج طرح‌ها و مواد اولیه مرغوب ایرانی به کشورهای رقیب، ایجاد پایانه‌های صادراتی فرش دستباف، تحلیل بازارهای هدف و ثبت جهانی نقشه‌های ایرانی از جمله پیشنهادات مطرح شده پیرامون رفع موانع صادرات فرش دستباف است. فرش ماشینی و موکت با توجه به میزان صادرات فرش ماشینی انجام شده طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۳۹۵ ملاحظه می‌شود که عملکرد ارزش صادرات فرش ماشینی و موکت ۲۹۱.۵ میلیون دلار و عملکرد وزنی صادرات محصول مذکور ۵۲.۹ هزار تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۴، ۴.۶ درصد از نظر ارزشی کاهش و ۹.۷ درصد از نظر وزنی افزایش داشته است. به گزارش ایسنا، آخرین خلاصه تحلیل آماری وضعیت صادراتی اقلام عمده صادرات صنایع نساجی و فرش دستباف طی ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۵ بوده که در اختیار خبرنگار ایسنا قرار گرفته است و هنوز تحلیل آماری وضعیت صادراتی در این بخش طی ۱۲ ماهه سال گذشته منتشر نشده است.

برگرفته از اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران

سایت ایران­ یارن مفتخر است که یاری دهنده شما در امر خرید و فروش نخ و الیاف و سایر منسوجات باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و جدیدترین قیمت های نخ و الیاف با ما در ارتباط باشید.

خرید و فروش انواع

بازار نخ و الیاف ایران

لینک کوتاه

https://iranyarn.ir/c/fx4d

بازار نخ و الیاف ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *